Xrcise funKtionELLT TUGGumMI

växtbaserat kosttillskott för hälsa och prestaTION

100% KoncentrERAD trÄning

Att få i sig sina dagliga kosttillskott har aldrig varit enklare än med Xrcise-funktionellt tuggummi

Kraftfull näring


Xrcise innehåller en kraftfull blandning av substanser med effekt på cellnivå både före, under och efter träning

ingen ansträngning, 

bara äkta & ren kraft 

Xrcise gör en hälsosam skillnad i ditt liv

Odoo • Image and Text

2,5 gram Smart Träning och Muskelnäring i tuggummiform
 

Mint med en av hint av Lakrits 

Xrcise höjer din prestation med sina 16 aktiva ämnen som Shilajit, Siberian Gingseng, Lions Mane m.fl i ett "EKOLOGISKT, FUNKTIONELLT TUGGUMMI" om 2,5gr där kroppen absorberar 94% via svalg, tandkött och munhåla under de första 20 minuterna.

Xrcise ger ÖKAD BLODCIRKULATION med bättre SYREUPPTAGNING samt SNABBARE ÅTERHÄMTNING som följd. En dos om 2 BrilliantIQ Xrcise ger bättre kondition, ökad energi och en KVALITATIV VARDAG

Xrcise innehåller 85 mineraler 13 aminosyror samt 10 vitaminer.

Inget Koffein

Inget Fett

100% Sockerfritt & Vegan

Alla produkter levereras i en miljövänlig förpackning

Att få ditt dagliga kosttillskott har aldrig varit enklare än GENOM ETT Xrcise-FUNKTIONSTUGGUMMi


Syftet är att koncentrationen ska ligga på träningen så att du som konsument inte behöver ha kunskap om vilka pulverblandningar och kapslar som kroppen behöver för att prestera som bäst. 

vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

Vänligen kontakta oss om du har frågor angående våra produkter.

Odoo • Image and Text

VäxtbASERAD superENKEL prestationshöjande näring

Xrcise är en organisk superenkel prestationshöjande näring som effektivt, genom kontinuerlig intag, ger dig en ren energi och som främjar ökad kardiovaskulär funktion och syreupptag (O2), samt ökad kapacitet i fysisk och psykisk stress och med snabbare återhämtning.

Xrcise innehåller ämnen som lätt kan absorberas i kroppen och som återställer kroppens normala (fysiologiska) funktion.

 

Xrcise är ett innovativt patentsökT funktionellt tuggummi och nästa generations kosttillskott

Xrcise är ett unikt och väl genomtänkt tuggummi som innehåller kraftfulla ämnen med effekt på cellnivå både före, under och efter träningen och gör en hälsosam skillnad i ditt liv, 
oavsett om dina träning är krävande eller av vardagskaraktär.

Xrcise funktionstuggummi har en absorptionskapacitet på 94%, jämfört med en dryck eller en pulverblandning som har en absorption på 30%, som tar näringen igenom tarmen, samt efter ett kontinuerligt intag ger en kännbar effekt inom några minuter. 
Odoo • Text and Image


      adaptogener & antioxidanter 

                                   Skyddar cellmembran, mitokondrier och DNA

      Andning 

          Ökad kardiovaskulär funktion and syreupptag (02)

      energi & kraft

          Ökade nivåer av ATP (energi) och kreatinfofat (kraft)

       uthållighet

              Förhöjd Max VO2 nivå, förbättrad uthållighet och lägre hjärtfrekvens under träning

absorptionshastighet

Oral mucosalabsorption - buccal har en 95% absorption med omedelbar effekt inom 5 minuter efter kontinuerligt intag, absorptionen från en funktionell dryck eller näring genom magen har en absorption på 30-35% och en effekt efter 40 minuter.

 

Odoo text and image block

xrcise multipack

nybörjare -3 pack

KR 159 .00

 
  • Basic 3-pack motsvarar ungefär 10 dagars användning
  • Ger ytterligare 5% rabatt på nästkommande order 

Professionell - 12 pack

kr 659 .00

 
  • Professionell 12-pack motsvarar ungefär 40 dagars anvädning.
  • Ger ytterligare 10% rabatt på nästkommande order 

Expert - 24 pack

kr 1199  .00

 
  • Expert 24-pack motsvarar ungefär 80 dagars anvädning. 
  • Ger ytterligare 15% rabatt på nästkommande order 

förväntade näringsmässiga fördelar

Näringsfördelar

Xrcise innehåller Shilajit, som är en av många ämneni Xrcise, Shilajit är en supernäring och mineralämne extraherat från bergskedjor vid höjder mellan 1000 och 5000 över havet, såsom Himalaya. Den huvudsakliga bioaktiva föreningen av Shilajit är Fulvic, som ofta används som en standardiserande markör för Shilajit-potens, men Shilajit består faktiskt av mycket mer än bara Fulvic Acid. Den innehåller över 85 joniska (upplösliga och absorberbara) mineraler, peptider, lipider och aminosyror som betyder att det har en extremt varierande uppsättning roller inom kroppen.

Medicinsk studie som har gjort observationer av oral tillskott av shilajit reglerar ATP-syntes i muskler, där behovet av ATP är maximal under uttömmande träning. Det observerades också att shilajit var ekvivalent med CoQ10, vilket har ett stort inflytande på ATP-syntesen. I de flesta vävnader spelar mitokondrialt ATP-syntas en central roll genom att syntetisera majoriteten av ATP.

Shilajit beskrivs också som en förstärkare av mitokondrier genom elektrontransportkedjan för effektiv ATP-syntes, genom sin kraftfulla elektronöverföringskapacitet och antioxidantaktivitet. Detta postulat stöds vidare av det faktum att övning inducerar produktionen av ROS (reaktiva syrearter) hos gnagare, vilket skadar mitokondriella andningsvägarna. Shilajits energiutbytseffekt var inte mindre framträdande än den för det populära energiförbrukningen, CoQ10

Fulvinsyra är en bärarmolekyl och naturlig elektrolyt som kan balansera och aktivera biologiska egenskaper hos de ingredienser som det tas i samband med. Fulvic Acid kommer att öka tillgången på näringsämnen och hjälpa till att leverera näringsämnen ur magen och in i muskler och ben, som fungerar som fordon som tvingar aktiva ingredienser i kroppen. Förutom detta kommer det också att fungera som en fantastisk avgiftare och kelatbildare, avlägsna giftiga föreningar ur kroppen medan du shuttler den goda näringen i, balanserar eliminationsvägarna och gör din kropp mer motståndskraftig. Förekomsten av fettsyra i Shilajit ses som så viktigt på grund av det faktum att när den kombineras med de andra aktiva i Shilajit-föreningen ökar den sin potens, vilket gör den till en mer biotillgänglig och effektiv förening övergripande.

Shilajit är adaptogen förening, vilket betyder att det kommer att fungera för att balansera och förbättra din kropps nuvarande tillstånd oavsett utmaning

Antagna viktiga fördelar med Shilajit-tillskott är:

-     

 -  Förbättrad motståndskraft av immunsystemets balans

-    Förbättrad matsmältning och assimilering av näringsämnen

-     Fantastisk avgiftningsfunktion och kelaterande egenskaper

-   Ökad testosteron med upp till 20% över normala intervall hos män (ökad spermaproduktion upp till 35%, förbättrad fertilitet och libido)

 Förbättrad omvandling av testosteron till östrogen hos kvinnor (hjälper till att ta bortnegativa effekter av klimakteriet, som heta fläckar, nattsvett medan du förbättrar humör, motivation och libido)

-      Massiv effekt på trötthet och prestation

Reishi-svamp är känd för sina fantastiska helande egenskaper. Liksom lionman, har den kraftiga antiinflammatoriska och immunförstärkande egenskaper. Det används också för att öka mental klarhet och hjälpa kroppen att hantera de negativa effekterna av stress.
Reishi genererar en känsla av inre lugn och harmoni.

Lions mane används ofta i traditionell kinesisk medicin för att upprätthålla Qi, en persons vitala energi och förbättra problemen som påverkar centrala nervsystemet.

Även om denna webbplats kan vara kopplad till andra webbplatser, innebär vi inte direkt eller indirekt något godkännande, association, sponsring, godkännande eller anslutning till någon länkad webbplats, om inte specifikt anges här.

Du bör noggrant granska juridiska uppgifter och andra användarvillkor för en webbplats som du åtkomst till via en länk från denna webbplats. Din länkning till andra sidor eller andra webbplatser är på egen risk.

Webbplatsen kan använda cookies för att anpassa och underlätta maximal navigering av användaren av denna webbplats. Användaren kan konfigurera sin webbläsare för att meddela och avvisa installationen av de cookies som skickats av oss.