Clarity Mind

maximerar mental förmåga och skärper ditt sinne samt 
reducerar stresshormoner i kroppen och ger dig balans
Odoo image and text block

Clarity Mind är ett växtbaserat kosttillskott som innehåller en mängd olika naturliga vitaminer, mineraler och aminosyror.

I Clarity Mind fokuserar vi på ämnen som ger balans, lugn och påverkar din kognitiva förmåga. Vi har valt ämnen som har en positiv effekt på inlärning och minnesfunktion genom att ge hjärnan glukos så att den kan arbeta på bästa sätt. 
Andra ämnen samordnar en balanserad kortisol- och blodsockernivå.
Till sist har vi ämnen som via antioxidanter och adaptogener påverkar på cellnivå och regenererar celler och reducerar stresshormoner. 

L-tyrosin 62,5mg, Bocopa monnieri 43,75mg, L-citrullin 37,5mg, Fosfatidylserin 31,25mg, Glycerylfosforylkolin 31,25mg, Ashwaganda 31,25mg, Cat's claw 31,25mg, L-teaning 25mg, Vitamin C 12,4mg, Reservatrol 12mg, Bioperine 2mg, Vitamin B6 2mg, Vitamin B5 1mg, vitamin B1 0,25mg, Folic acid 50mcg, Vitamin B12 5mcg  


Rekommenderad daglig dos: 2-4 funktionstuggummin  

mint/citron

Inget koffein
Inget fett 
100% sockerfritt & veganskt

fokus och koncentration

motverkar stress och oro

motverkar cellåldrande: 'anti-ageing'

Odoo - Sample 1 for three columns

ashwaganda

En av de viktigaste örterna och rötterna inom ayurveda (indisk läkekonst) för naturlig läkning och god balans i kroppen.

Odoo - Sample 2 for three columnsl-tyrosin

Finns i bl.a. pumpakärnor och hjälper din kropp under förhållanden av stress, kyla, trötthet, långvarigt arbete och sömnbrist.

Odoo - Sample 3 for three columns


Bacopa monnieri

Används inom ayurveda (indisk läkekonst) för vitalisering av kropp och vävnader..