Om BrilliantIQ

Vi har nördat in oss på hälsa…

Livets olika utmaningar och skeenden för oss och våra nära och kära har fått oss att inse att hälsa är A och O. Vi började läsa om hur kroppen fungerar och halkade in på bl.a. indisk läkekost inom ayurveda - som betyder 'läran om livet', traditionell kinesisk medicin och kom i kontakt med alla möjliga andra kosttillskott och kunskap om olika ämnen som kan hjälpa vår kropp på olika sätt.

Mycket av denna kunskap har funnits i generationer, och i många länder i världen är det något som alla känner till och använder dagligen och vid behov. Vi insåg att här finns mycket att lära, plocka upp, kombinera och tillämpa med dagens kunskap om kropp och hälsa.

Vi jobbar med naturliga ämnen, letar efter de bästa råvarorna och de bästa partners för att fortsätta utveckla vår kunskap och våra produkter. Det finns mer idéer i våra huvuden!

Delar du denna passion och har några idéer, frågor eller annat du funderar på? 
Kontakt oss! Vi vill alltid diskutera hälsa och lära oss mer!

Team BrilliantIQ

 


brilliantiq i ett nötskal

Vi tillhandahåller unika, patenterade, organiska växt- och svampbaserat kosttillskott i tuggummiformat – funktionella tuggummin!

Tuggummin vars egenskaper är komponerade för att bl.a. effektivt ladda kroppens energidepåer och stärka den inre mentala balansen för att dels kunna prestera maximalt i krävande situationer och dels helt enkelt må bra i vardagen. 

Våra funktionella tuggummin komponeras av naturliga, aktiva ämnen, där varje växtbaserad substans specifika och unika förutsättning har analyserats på djupet så att ämnet i sig och ännu viktigare, ämnet i kombination med de andra, ska ge kroppen en maximal effekt. 

Kosttillskotten har dessutom en unik kallpressad tillverkningsprocess utan uppvärmning av gummibasen, vilket bibehåller de känsliga ämnena och effekt intakt, vilket annars förstörs vid uppvärmning.

Naturligtvis är även själva gummibasen är helt naturlig och därmed fullt nedbrytningsbar.

BrilliantIQ AB
Backsippevägen 24
135 62 Tyresö
Sweden